加入官方QQ群,实时获取最新家教学生信息。
关注官方微信
为您提供最新请家教、找家教信息。
外语学习
英语四级词汇训练题1
日期:2014-08-22 浏览:30人次 来源:艺琼家教网
摘要:大学英语四级词汇训练题Test11.Withthe_______ofMary,allthegirlstudentsareeagertogototheparty.A.exhibitionB.exceptionC.exceptD.reception2.Althoughthetrfficisnotbusy,helikestodriveata_______speed.A.spareB.fastC.moderateD.moral3.Allthememoriesofhischildhoodhad_______fromhismindbythetimehewas65...
大学英语四级词汇训练题 
Test 1
 
1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.
 
A.exhibition B.exception C.except D.reception
 
2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.
 
 A.spare B.fast C.moderate D.moral
 
3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.
 
 A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned
 
4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.
 
 A.canal B.tunnel C.channel D.cable
 
5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.
 
 A. bean B.beam C.bake D.battery
 
6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.
 
 A. surround B.substance C.stretch D.substitute
 
7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.
 
 A. survived B.suspended C.suffered D.subfected
 
8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.
 
 A. novel B.spoil C.acceptable D.additional
 
9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully
 
 A. sorting B.joking C.counting D.comparing
 
10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .
 
 A. continue B.bay C.assistance D.graduate
 
11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.
 
 A. federal B.figure C.scientific D.service
 
12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.
 
 A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot
 
13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.
 
 A. policy B.plain C.permanent D.principal
 
14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.
 
 A. pretends B.assures C.affords D.melts
 
15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.
 
 A. owes B.spoils C.deserts D.neglects
 
16.In order to increase our output, we need to import more production _______.
 
 A. facilities B.hens C.votes D.artists
 
17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.
 
 A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent
 
18.This river forms a natural _______ between China and Korea.
 
 A. boundary B.string C.spot D.zone
 
19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.
 
 A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves
 
20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.
 
 A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored
 
21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.
 
 A. distributed B.packed C.prayed D.undertook
 
22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.
 
 A. domestic B.strain C.purchase D.murder
 
23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.
 
 A. measure B.maintain C.shelter D.reply
 
24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.
 
 A. resolved B.resorted C.requested D.reserved
 
25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.
 
 A. research B.rescue C.vessel D.vast
 
26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth
 
 A. withdrawn B.vanished C.found D.hung
 
27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.
 
 A. counting B.stripping C.elaborating D.casting
 
28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.
 
 A. guard B.accomplish C.roar D.endure
 
29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.
 
 A. favorite B.available C.convenient D.average
 
30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.
 
 A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored
 
31.The college students in China are _______ from smoking on campus because this will do them no good.
 
A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained
 
32.Professor Smith is also the _______ of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.
 
 A. detective B.president C.manager D.director
 
33.We won’t allow any foreign country to _______ in our internal affairs.
 
 A. devote B.district C.interfere D.wander
 
34.We can not _______ all the magazines together.
 
 A. route B.draw C.thread D.bind
 
35.What he said in the meeting _______ everybody present.
 
 A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated
 
36.Some lazy men would rather _______ than work.
 
 A. indicate B.declare C.solve D.starve
 
37.This boy was _______ for what he had done in the class.
 
 A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
 
38.Some states in the United States _______ people to carry guns.
 
 A. apply B.charm C.ignore D.forbid
 
39.Carelessness made him fall in his job _______.
 
 A.interview B.intention C.stomach D.stocking
 
40.Sometimes it is very difficult to _______ some of the English words. Even the native speaker can not help.
 
 A. decrease B.create C.define D.delight
 
41.Students with _______ problems may apply for student loans.
 
 A. economic B.financial C.male D.economical
 
42.Both sugar and salt can ______in water.
 
 A. desert B.absorb C.dissolve D.involve
 
43.I have not heard anything from him since his _______.
 
 A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
 
44.Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.
 
 A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
 
45.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.
 
 A. connected B.sustained C.associated D.suspended
 
46.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.
 
 A. temper B.terror C.verse D.contain
 
47.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.
 
 A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient
 
48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.
 
 A. compass B.compress C.complse D.campus
 
49.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.
 
 A. ruin B.restrain C.import D.impose
 
50.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help
 
 A. hesitate B.despair C.urge D.request
 
答案:

1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 6.D 7.A 8.A 9.B 10.D 11.A 12.B 13.C 14.A 15.D 16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A 31.A 32.D 33.C 34.D 35.A 36.D 37.A 38.D 39.A 40.C 41.B 42.C 43.A 44.C 45.D 46.A 47.C 48.A 49.B 50.A 

发表回复
当前帐户: 匿名 立即登录>>
回复内容:
验证编码: 获取验证码
 
达州艺琼家教网 2021 版权所有
联系电话:13824347551 邮箱:service@yiqnet.com
地址:广东省深圳市宝安区石岩街道料坑新村 邮编:518000 备案许可证:粤ICP备14034579号
  艺琼家教网是由深圳市艺琼网络公司自主研发的新一代家教网站系统,旨在为有志在家教中介行业开展事业的教育机构和个人站长提供一个高效率、低成本并以实现完整家教中介流程为目标的家教网站系统。
家教服务热线 13824347551
周一至周日08:00至20:00
致电本站
学员注册
教员注册
联系本站

关注官方微信
在线客服
QQ客服 微信客服
On Line Service